Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Lenette og hendes grimme hund" by Birgit Pouplier # eBook PDF Kindle ePub Free

Lenette og hendes grimme hund

📘 Read Now     ðŸ“Ĩ Download


eBook details

  • Title: Lenette og hendes grimme hund
  • Author : Birgit Pouplier
  • Release Date : January 26, 2016
  • Genre: Family & Relationships,Books,Kids,Fiction,Animals,
  • Pages : * pages
  • Size : 724 KB

Description

Hele sit liv har Lenette Ãļnsket sig en hund, og det er ligegyldigt, om den er smuk eller grim. En dag gÃĨr Ãļnsket i opfyldelse, og det ÃĨbner en helt ny verden for Lenette, som fÃļrer hende vÃĶk fra lejligheden i KÃļbenhavn og ud i nye, spÃĶndende omgivelser.
Lenette-bÃļgerne er en del af en serie af smÃĨbÃļrnsbÃļger, som bÃĨde kan bruges til hÃļjtlÃĶsning og som Ãļvebog til dem, der er ved at lÃĶre at lÃĶse. BÃļgerne er sjove og spÃĶndende, men indeholder ingen farlige eller foruroligende begivenheder, der kan skrÃĶmme de mindste. Alle bÃļgerne i serien kan lÃĶses uafhÃĶngigt af hinanden.
Birgit Pouplier (1925 - 2014) var en dansk forfatter og skuespiller. Hun blev uddannet skuespiller fra Det kongelige teaters elevskole og fortsatte herefter pÃĨ Odense teater og Det ny teater. Hun rejste vidt omkring, bl.a. til England, Uganda og Californien. Birgit Pouplier udgav adskillige bÃļger bÃĨde bÃļrnebÃļger, novellesamlinger, voksenbÃļger og opsamlinger af hendes mange kroniker, som hun skrev til blandt andet Berlingske.


Ebook Download "Lenette og hendes grimme hund" PDF ePub Kindle